“Magazyn Catering” od września na rynku
We wrześniu br. na rynku zadebiutuje dwumiesięcznik “Magazyn Catering”, skierowany do branży cateringowej. Jego wydawcą będą Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia.
Pismo publikować będzie materiały dotyczące zarządzania biznesem cateringowym. Znajdą się w nim teksty przygotowane przez specjalistów i ekspertów rynkowych. Redaktorem naczelnym został Stefan Wroński, który będzie łączył tę funkcję z zarządzaniem pismem “Restauracja”.
“Magazyn Catering” zadebiutuje we wrześniu br. podczas branżowych targów Polagra w Poznaniu. Pierwszy numer ukaże się w nakładzie 3,5 tys. egz. i w cenie 12 zł. Tytuł będzie dystrybuowany w prenumeracie płatnej redakcyjnej, kolporterskiej, a także bezpłatnie podczas branżowych imprez targowych i w wysyłce rotacyjnej do zainteresowanych podmiotów.
Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia są wydawcą magazynów “Hotelarz” i “Restauracja”.
Dołącz do dyskusji: “Magazyn Catering” od września na rynku